Str. Stefan cel Mare, nr. 67 Luni - Vineri 11:00-19:00 0720 205 689

Dental 32 - clinica stomatologica a familiei tale!

Clinica stomatologica Dental 32 a fost infiintata cu un scop clar in minte - de a oferi pacientilor nostri un spatiu sigur si confortabil, in care sa se simta relaxati si lipsiti de teama. Echipata cu cele mai avansate tehnologii si materiale de calitate superioara, clinica noastra este pregatita sa ofere o gama larga de tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde.

Medicii nostri sunt o parte esentiala din asigurarea calitatii serviciilor noastre. Ei sunt profesionisti dedicati, care se angajeaza sa ofere tratamente personalizate, bazate pe nevoile si preferintele pacientilor nostri. Prin intermediul formarii continue si a monitorizarii atente a ultimelor noutati din domeniu, medicii nostri sunt in masura sa ofere tratamente dentare de ultima generatie.

Clinica noastra dispune de cabinete dentare, care sunt specializate pentru a se adapta nevoilor diverse ale pacientilor nostri.

Stomatologie Craiova

Tratamentul cariilor

Tratamentul cariilor presupune îndepărtarea părții deteriorate a dintelui și restaurarea zonei afectate cu materiale speciale, precum amalgam sau compozit, pentru a restabili funcția și estetica dintelui.

Tratamentul endodontic

Tratamentul endodontic implică tratarea interiorului dintelui afectat, eliminând pulpa infectată, curățând, dezinfectând și obturând canalul radicular.

Coroane dentare

Coronele dentare sunt restaurări protetice fixe care înconjoară complet sau parțial un dinte sau implant. Ele reconstituie forma, dimensiunea și funcția unui dinte deteriorat, protejându-l și oferindu-i o estetică îmbunătățită.

Albire dentara

Albirea dentară este un procedeu cosmetic ce iluminează nuanța dinților, eliminând petele și decolorările pentru un zâmbet mai strălucitor.

Preventia si profilaxia dentara

Prevenția și profilaxia dentară vizează evitarea apariției afecțiunilor orale prin măsuri precum igiena orală corectă, controale dentare regulate, fluorizare, sigilări și educarea pacienților privind obiceiurile sănătoase.

Implant dentar

Implantul dentar este o rădăcină artificială, de obicei din titan, inserată în osul maxilar pentru a înlocui un dinte lipsă, pe care ulterior se fixează o coroană sau o punte.

Ortodonția

Ortodonția este specialitatea stomatologiei focalizată pe corectarea aliniamentului și ocluziei dinților și maxilarelor prin aparate dentare fixe sau mobile, pentru a obține un zâmbit armonios și o funcție masticatorie optimă.

Fatete dentare

Fatetele dentare sunt foițe subțiri de material ceramic sau compozit, aplicate pe suprafața dinților pentru a îmbunătăți estetica, corectând imperfecțiuni precum decolorări, spații sau fracturi.